Recent Posts

GEEV - Eşya Bağışı Sitesi



Fransa'nın önem verdiği konulardan birisi dayanışma, yardımlaşma. Birileri bu fikirden yola çıkmış olacak ki bu konuda bir telefon uygulaması yaratmış.



Bu uygulamayla kullanmadığınız eşyalarınızı bağışlayabiliyorsunuz ya da başkalarının bağışladıklarını alabiliyorsunuz. Ancak öyle hepsi benim olsun denmesin diye her 9 saatte bir bağış alma hakkı veriliyor, ya da cüzi bir miktar ödeyip de bu hakka sahip olabiliyorsunuz. En kötüsü yaptığınız her iki bağış için size 1 tane bağıştan yararlanma hakkı veriliyor.

Eğer ki almak istediğiniz bir bağış var ve bu bağışa fazla talep varsa bağış yapan kişi, ilk dört kişinin attığı mesajı görüyor ve arasından seçiyor. Yani sizin hakkınız boşa da gidebilir.

Yine ihtiyacınız olan bir eşya varsa bunun için yaratılmış bir sekme de var. O bölümde neye ihtiyacınız varsa yazabiliyorsunuz belki birileri size kullanmadığı eşyayı verebilir.

Siz de kullanmadığınız ne varsa bağışlayabilirsiniz. Bu uygulama ile her türlü eşya bağışlanıyor, yani aklınıza gelmeyecek kadar çeşitlilik var. Tabi ki her bağış çevrenizde olmadığı için gidip almak kolay olmayabilir.

Bir göz atmanızı öneririm, belki çok da ihtiyacınız olan bir şeyi bu uygulama sayesinde bulabilirsiniz.


Aşağıdaki işinize yarayabileceğini düşündüğüm siteler hakkında yazdığım yazılara göz atmanızı da öneririm.

Vinted - Ikinci el Kıyafet Satışı
GEEV - Eşya Bağışı Sitesi
Fransa'da Sahibinden.com Muadili Leboncoin




Paylaş:

Yorum Gönder

| Fait avec ❤️ en France