Recent Posts

Her şey Bu Sitede "Leboncoin"


Türkiye'de ev araba, iş, herhangi bir ikinci el ya da sıfır bir eşyayı nasıl sahibinden.com üzerinden arıyorsak Fransa'da da aynı mantıkla işleyen bir web sitesi mevcut. Sahibinden.com'a benze bir yapısı ve işleyişi var, ki bu site Leboncoin.

Aradığınız herhangi bir şeyi istediğiniz bölgede, şehirde ya da tüm Fransa'da arayabiliyorsunuz. Almak istediğiniz herhangi bir ürün varsa direkt satıcıya mesaj, sms ya da telefon yoluyla ulaşıp anlaşıyorsunuz. Eğer anlaşırsanız geriye satıcı ile anlaştığınız yere gibi parayı verip ürünü almaktan başka birşey kalmıyor.

Fransa'da ev aramak konumda da bahsetmiştim, bu site kiralık veya satılık ev arıyorsanız bakacağınız ilk sitelerden bir tanesi. O yüzden bu siteye mutlaka yolunuzun düşeceğini düşünüyorum. Siz de kullanmadığınız eşyalarınızı satabilirsiniz.

Leboncoin herhangi bir komisyon ya da ücret almıyor. Sadece sattığınız ürünü öne çıkarmak isterseniz ya da ilanda herhangi bir değişiklik yapmak isterseniz belli başlı ücretler ödemeniz gerekiyor. Sahibinden.com gibi bir site arayışında olanlar için faydalı olacağını düşünüyorum.



Aşağıdaki işinize yarayabileceğini düşündüğüm siteler hakkında yazdığım yazılara göz atmanızı da öneririm.

Vinted - Ikinci el Kıyafet Satışı
GEEV - Eşya Bağışı Sitesi
Fransa'da Sahibinden.com Muadili Leboncoin




Paylaş:

Yorum Gönder

| Fait avec ❤️ en France